12.05-13.05 Medieval market


A friend of mine came this weekend to spend some time together, he was sad cause some friends from his home came to visit him, they spent a beautiful time together and after their visit he felt a bit alone. I really wanted to cheers him up, inasmuch as I felt the same after Boogy's visit. He wanted to do some calm stuffs, so we hiked to the neighbor village and without knowing it there was a medieval market! It was nice, many people, some medieval markets and really tasty beer. Sunday we met with one of our mentors to play some park games (: and after we were invited to have dinner with a Czech family, they were soooo kind and thoughtful, such a great time. 

Můj kamarád přijel tento víkend, abychom strávili nějaký čas společně. Byl smutný, protože tu měl na návštěvě své přítele z domova, příjemně si to užili a on se po jejich návštěvě se cítil trochu osaměle. Opravdu jsem ho chtěla rozveselit, protože jsem se cítila stejně, když odjel Boogy. Chtěl dělat nějaké klidnější aktivity, tak jsme šli do blízkého města a to jsme nevěděli, že je tam středověký trh!
Bylo to hezké, spousta lidí, středověké stránky a opravdu skvělé pivo. V neděli jsme se sešli s jedním z našich mentorů, abychom si zahráli nějaké hry v parku :-) a pak jsme byli pozváni na večeři do jedné české rodiny. Byli tak milí a chápaví, bylo to skvělé.
 

Komentáře